Concert in Hoogvliet 7 april

Op zondagmiddag 7 april geven de Bachfreunde een concert in de Dorpskerk, Achterweg 10 Hoogvliet. Aan dit concert werkt ook mee het koor Fortissimo. De organisatie is in handen van de Stichting Koffieconcerten Hoogvliet. Aanvang 14:00 uur, kerk open 13:30 uur. De toegang is gratis met de mogelijkheid van een vrije gift na afloop van het concert.

Concert in Oostvoorne 2 maart

Op zaterdag 2 maart geeft het ensemble Bachfreunde onder leiding van Nigel Hutson een concert in de Dorpskerk Kerkplein 1 ( 3233ZG) in Oostvoorne. Onder andere worden uitgevoerd delen uit Bachs Cantate BWV 199 (Mein Herze schwimmt in Blut), het hoboconcert op.9 nr.2 van Albinoni. Solisten zijn Corina Overgaauw (sopraan),  Dineke Visser (hobo) en Constance Brugmans (altviool). Van Vivaldi wordt gespeeld het  prachtige Concerto Funèbre. Van Bach verder het eerste deel uit eerste orkestsuite met een prachtige fagotsolo gespeeld door Erica Houtman. Aanvang acht uur ’s avonds.

Het optreden wordt vergezeld van een expositie van twee kunstenaars met prachtig werk: beelden van Joyce Ledoux en schilderijen van Ria Brasser. Aanbevolen!